Kleine groepjes eutonie

Eutonie in kleine-groepjes €25/persoon

Als u vier keer individueel komen oefenen bent, bent u voldoende voorbereid om er voor te kiezen om te komen werken op de mat in kleine niveau groepjes. Dit zijn groepjes van 4 tot 5 mensen die samen komen op vaste tijdstippen. Er is hier nog een hele sterke individuele begeleiding tijdens het oefenen. Er wordt een vast oefenprogramma doorlopen waarbij alle basisoefeningen aan bod komen in een mooie opbouw. U krijgt dus ook, net als individueel, dezelfde oefeningen op dezelfde manier met een zeer individuele begeleiding indien nodig maar waarschijnlijk in een andere volgorde. Het is dus evenzeer hetzelfde traject maar anders opgebouwd. Komen werken in groepjes kost per deelnemer 25 euro. Een groepje werkt dan tussen 1,15 uur en 1,5 uur.

U sluit dan bij een vast groepje aan. Indien u niet kan komen, dient u te verwittigen. Om dit groepje te laten doorgaan, moeten er minimum 2 aanwezigen zijn. Kan u een keer niet en wil je toch heel graag de gemiste oefeningen leren, kan u voor een keertje aansluiten bij een ander groepje. Dit dient u wel af te spreken.

Is werken in kleine groepjes niets voor jou of wil je liever een oefentraject op jouw maat dat snel gaat, dan kan je er evenzeer voor kiezen om de basisstof van de eutonie individueel te blijven beoefenen in mijn praktijk, of opteren voor de Duo-eutonie sessie.